* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

Προχωρά για Καθάριο και Μαρτίνες η ΑΕΚ

Ο Νίκος Καθάριος και ο Νίκολας Μαρτίνες, που κάνουν πολύ καλή σεζόν με Πανθρακικό και Παναιτωλικό αντίστοιχα, έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο της ΑΕΚ.Η ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει σε δέκα μεταγραφές εν όψει της επόμενης σεζόν, αλλά φαίνεται πως ο αριθμός θα αυξηθεί αρκετά ακόμη, αφού αυτό «επιτάσσουν» και οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Ο Νίκος Καθάριος είναι ένας ποδοσφαιριστής που εδώ και καιρό έχει απασχολήσει τους ανθρώπους της «Ένωσης», που τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές. Ο 18χρονος μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τον Πανθρακικό, θεωρείται ποδοσφαιριστής με προοπτικές και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Μάλιστα υπάρχει σκέψη, λόγω και της παρουσίας παικτών όπως οι Ανάκογλου, Μάνταλος και Ζόριτς στην ίδια θέση, εφόσον αποκτηθεί να παραμείνει δανεικός στην ομάδα της Κομοτηνής.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Νίκολας Μαρτίνες. Ο Αργεντινός με πορτογαλικό διαβατήριο μεσοεπιθετικός, που παίζει και στα άκρα, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τον Παναιτωλικό και το όνομά του έχει συζητηθεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι Αγρινιώτες ασφαλώς θα αξιώσουν ένα ευσεβές ποσό για να παραχωρήσουν τον παίκτη που απέκτησαν τον Ιανουάριο από ομάδα στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής.

fb